Ειδικές Κατασκευές

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό του σπιτιού σας με έπιπλα δικών μας προδιαγραφών σε συνδυασμό με τις δικές σας μοναδικές πινελιές.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις ειδικές κατασκευές επίπλων ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας και σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό μας design και τις προνομιακές μας τιμές σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επίπλωση του σπιτιού σας.

H μακροχρόνια αφοσίωση της εταιρείας μας στον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων έχει ως στόχο την λειτουργικότητα και το στυλ για την επίπλωση του σπιτιού σας. Η ποιότητα, το στυλ και η άψογη εξυπηρέτηση σε απίστευτες τιμές είναι στοιχεία που κάνουν την προσπάθειά μας για όμορφο και λειτουργικό σπίτι πραγματικότητα.

Η προσωπική σχέση που δημιουργείται μεταξύ εμάς και των πελατών μας δεν σταματά στην αγορά των επίπλων αλλά ολοκληρώνεται με την συνεχή υποστήριξή μας για την πλήρη εξυπηρέτησή σας.

 

Μπορείτε να στείλετε στο email μας ανά πάσα στιγμή (info@delchas.gr) σχέδια και διαστάσεις από προϊόντα τα οποία ενδιαφέρεστε και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα με την προσφορά μας.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα