Εταιρεία

Η Ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκινάει 2 γενεές πίσω όταν οι παππούδες πρωτεργάτες στον χώρο εμπορίας ξυλείας και της βιοτεχνίας επίπλων μοιράστηκαν τα όνειρα και τις γνώσεις τους για ένα κοινό σκοπό.

Πιστοί στις πρώτες ύλες μας και αποφασισμένοι να στηρίξουμε την τοπική κοινότητα που μας αγκάλιασε από τα πρώτα μας βήματα δημιουργήσαμε την εταιρεία Επιπλόραμα Δελχάς.

Έτσι το 1996 εγκαινιάζετε το 1ο μας κατάστημα 1.000 τ.μ στην Βόρεια Εύβοια στην περιοχή της Ιστιαίας και γενέτειρά μας.

Η αποδοχή του κόσμου, η όρεξή μας για συνεχή αναζήτηση και τα όνειρα που είχαμε για το μέλλον μας ώθησαν στην δημιουργία του εταιρικού προφίλ που κρατάμε έως σήμερα.

Συμβαδίζοντας λοιπόν με την εποχή των συνεχών αλλαγών στον χώρο του λιανικού εμπορίου το 2014 η εταιρεία κάνει τα πρώτα τις βήματα στην ηλεκτρονική αγορά και δημιουργεί το πρώτο της e-shop.

Πλέον η επιχείρηση ανοίγει τις πόρτες τις και απευθύνεται σε καταναλωτές σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια.

Το 2021 η εταιρεία επεκτείνεται ανοίγοντας το πρώτο της υποκατάστημα 550 τ.μ στην Αθήνα ώστε να καλύπτει άμεσα και βέλτιστα τις ανάγκες των πελατών της σε όλη την επικράτεια. Διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της προσθέτοντας διακοσμητικές πλέον λύσεις υψηλών προδιαγραφών και αλλάζοντας την επωνυμία της σε Δελχάς Homestore.

Η εταιρεία μας

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό του σπιτιού σας με έπιπλα δικόν μας προδιαγραφών σε συνδυασμό με τις δικές σας μοναδικές πινελιές.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις ειδικές κατασκευές επίπλων ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας και σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό μας design και τις προνομιακές μας τιμές σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επίπλωση του σπιτιού σας .

Ο Στόχος μας

Στόχος της επιχείρησης είναι η δημιουργία μιας ευχάριστης, ζεστής, άνετης ατμόσφαιρας για το κάθε σπίτι και πάνω απ' όλα οικονομικά προσιτή σ' όλους.

Η κατάκτηση ηγετικής θέσης στην λιανική αγορά επίπλων μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Το Όραμα μας

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό τρόπο ζωής μέσα στο σπίτι κρατώντας ένα κοινωνικό χαρακτήρα και φροντίζοντας παράλληλα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα Καταστήματα μας

1) Ιστιαία Ευβοίας: 1ο χιλ. Ιστιαίας-Πευκί

2) Αθήνα: Σερρών 66 - Νέα Φιλαδέλφεια

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα